CAT / ESP / ENG

LES ARRELS DE MENORCA - WORKSHOPS DE BOTÀNICA

Durant aquest taller intensiu de 4 dies estudiarem la flora vascular de l’illa, aprofundint en les característiques del seu paisatge vegetal, les principals comunitats vegetals i la flora endèmica i singular de l’illa, així com la interactuació de l’home amb ella (etnobotànica). El programa s’iniciarà amb una sessió teòrica per conèixer les principals característiques de la flora de l’illa: origen, biogeografia, condicionants, estat de conservació... La resta d’activitats seran sortides de camp per conèixer diferents ambients i les seves singularitats. D’aquesta manera, les rutes permetran conèixer a fons un barranc, una zona humida, l’aridesa de la costa nord batuda pel vent de Tramuntana, els sistemes dunars del sud...

La docència del workshop anirà a càrrec de Pere Fraga, membre de l’Institut Menorquí d’Estudis, que compta amb una àmplia experiència en els camps professionals de la botànica (florística i taxonomia), conservació i gestió de la biodiversitat, control de plantes exòtiques invasores, jardineria, sensibilització i comunicació social en temes ecològics.

Per participar en aquest workshop no és necessari tenir estudis específics. Està dirigit a un públic no especialitzat, però sí amb un interès destacat per aquesta matèria. Per aquest motiu, hem cuidat especialment la selecció dels docents, tots ells amb un perfil científic especialitzat i, al mateix temps, amb bones capacitats comunicatives.

L’idioma del workshop s’adaptarà a les necessitats del grup. Es podrà realitzar en català, castellà o anglès.

Dates dels workshops “Les arrels de Menorca”:

- Del 17 al 20 d’octubre

- Del 7 al 10 de novembre 


Tarifes:

El preu total del workshop és de 750€

Inclou: Allotjament (3 nits), tots els àpats excepte els sopars, trasllats interns i totes les activitats, materials, rutes i conferències. No inclou el trasllat fins Menorca.

 

Forma de pagament:

Per formalitzar la reserva, és necessari abonar un 30 % de la tarifa total (225€) a través de transferència bancària. Escriu-nos un mail a administracio@mediterraneum.cat i et donarem els detalls necessaris el més aviat possible. Si ho prefereixes, ens pots telefonar al 971 37 51 62 o al 660 001 623