CAT / ESP / ENG

MENORCA DES DE LES ROQUES - WORKSHOPS DE GEOLOGIA

Descobreix la gran riquesa geològica de Menorca en aquest taller intensiu de 4 dies. Explorarem una illa amb personalitat geològica pròpia, amb una àmplia gamma d’afloraments que revela la formació de la mar Mediterrània. Sempre amb grups reduïts (10/15 persones) i de la mà d’un expert, en aquest taller coneixerem de forma progressiva les sèries estratigràfiques més representatives de l’illa. Una conferència inicial plantejarà les bases per després explorar a fons diferents zones de l’illa mitjançant rutes curosament dissenyades. S’analitzaran els efectes de la falla que divideix Menorca en dues regions clarament diferenciades: Tramuntana –amb materials més antics, plegats i fallats- i Migjorn –solcada per barrancs que desemboquen en belles cales.

Aquest workshop serà impartit per Lluís Guilà, geòleg especialitzat en Paleontologia i amb experiència en aquest tipus de tallers. La seva participació és fonamental per donar una resposta científica i rigorosa als dubtes que puguin sorgir en el grup.

Per participar en aquest workshop no és necessari tenir estudis específics. Està dirigit a un públic no especialitzat, però sí amb un interès destacat per aquesta matèria. Per aquest motiu, hem cuidat especialment la selecció dels docents, tots ells amb un perfil científic especialitzat i, al mateix temps, amb bones capacitats comunicatives.

L’idioma del workshop s’adaptarà a les necessitats del grup. Es podrà realitzar en català, castellà o anglès.

Dates dels workshops “Menorca des de les roques”:

- Del 24 al 27 d’octubre

- Del 7 al 10 de novembre 

 

Tarifes:

El preu total del workshop és de 750€

Inclou: Allotjament (3 nits), tots els àpats excepte els sopars, trasllats interns i totes les activitats, materials, rutes i conferències. No inclou el trasllat fins Menorca.

 

Forma de pagament:

Per formalitzar la reserva, és necessari abonar un 30 % de la tarifa total (225 €) a través de transferència bancària. Escriu-nos un mail a administracio@mediterraneum.cat i et donarem els detalls necessaris el més aviat possible. Si ho prefereixes, ens pots telefonar al 971 37 51 62 o al 660 001 623