CAT / ESP / ENG

MENORCA VITAL - RETIR DE IOGA

L’objectiu principal d’aquest workshop és oferir als participants un espai exclusiu en el qual, durant 5 dies d’allotjament en un paratge extraordinari com Turmadèn des Capità, puguin aprofundir en la pràctica del Ioga a través de sessions grupals dirigides combinades amb sortides d’interès. Aquest taller es concentra en el Vijñāna Ioga, una pràctica poc coneguda a Espanya que prové de la tradició iòguica del nord de l’Índia, ensenyada per Sri Krishnamacharya, mestre de Pattabhi Jois, B.K.S. Iyengar i T.K.V. Desikachar. Vijñana Ioga té com a base la integració d’un profund coneixement del cos i dels seus moviments inspirat per Dona Holleman, així com la pràctica de la meditació, pranayama (exercicis de respiració) i l’estudi dels textos de Ioga. En el 2003 Orit Sen-Gupta va crear juntament amb un grup de professors experimentats Vijñana Ioga.

La confecció de les sessions anirà a càrrec de la professora Marta Font, que va acabar la seva formació de 4 anys en el 2004 a Amsterdam amb els professors Teresa Caldas, Dona Holleman i Orit Sen-Gupta. Marta Font també compta amb un títol certificat de terapeuta de Shiatsu i recorre als seus coneixements en aquesta pràctica per aplicar-los a les seves classes de Ioga.

L’idioma del retir s’adaptarà a les necessitats del grup. Es podràn impartir sessions en català, castellà, anglès, italià o holandès.

Dates dels pròxims workshops “Menorca Vital”:

- Del 18 al 22 de setembre

- Del 16 al 20 d’octubre

 

Tarifes:

El preu total del retir és de 900€

Inclou: Allotjament a Turmadèn des Capità (habitació individual o doble), àpats (menú vegetarià), trasllats interns i totes les sessions i materials necessaris. No inclou el trasllat fins Menorca.

 

Forma de pagament:

Per formalitzar la reserva, és necessari abonar un 30 % de la tarifa total (270€) a través de transferència bancària. Escriu-nos un mail a administracio@mediterraneum.cat i et donarem els detalls necessaris el més aviat possible. Si ho prefereixes, ens pots telefonar al 971 37 51 62 o al 660 001 623