CAT / ESP / ENG

A Mediterraneum comptem amb un equip de professionals de diferents àmbits amb més de 20 anys d'experiència en el sector, el que fa que cada projecte sigui liderat per un especialista en la matèria.

L'equip:

Antoni Nicolau

Gerent

Historiador i museleg amb una gran trajectria en la gesti cultural, destaca dins de les seves activitats professionals la direcci del Museu d'Histria de la Ciutat de Barcelona durant ms de 14 anys, impulsor de l'empresa Kultura. Idees i estratgies per al Patrimoni, la Direcci General de Relacions Culturals i Cientfiques de l'Agncia Espanyola de Cooperaci Internacional per al Desenvolupament del Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperaci o la Direcci General de l'Institut d'Arquitectura Avanada de Catalunya (IAAC)..

Teresa Marot

Arqueloga

Llicenciada en Geografia i Histria i amb una mplia experincia en la conceptualitzaci de projectes culturals, on destaca la coordinaci del projecte del Museu de la Cultura del Vi - Dinastia Vivanco (Rioja) o l'adaptaci a la visita de la Cooperativa La Fageda (Garnotxa), entre altres. .

Francina Cardona

Gestora cultural

Llicenciada en Humanitats, ha dedicat la seva formaci superior al mn de la gesti cultural, amb una gran experincia en aquest camp participant en projectes com la gesti de monuments a Menorca per la Fundaci Dest Menorca..

Laura Gonzlez

Publicista

Especialitzada en comunicaci i xarxes socials i amb una formaci superior orientada a l'organitzaci d'esdeveniments, la seva experincia ve donada per la participaci en projectes de promoci cultural i gesti de la premsa en tot tipus d'actes..